Beogradski Festival Harmonike | Koncertne sale
Belgrade Accordion Festival presents a series of events taking place in Belgrade, Serbia. It consists of an accordion player competition, concerts, master classes and lectures.
festival, harmonika, harmonike, takmicenje, master klas, master klasovi, accordion, fest, beograd, beogradski, bfh, competition, 2019
732
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-732,page-child,parent-pageid-405,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Koncertne sale

Kulturni centar ``Čukarica``

Kulturni centar ``Čukarica``

Turgenjevljeva 5, Beograd

 

KC „Čukarica“ je ustanova za kulturu osnovana 1962. godine, koja u svom sastavu uspešno objedinjava rad više delatnosti iz oblasti kulture koje su od značaja za Gradsku opštinu Čukarica.

www.kccukarica.rs

MŠ ``Vatroslav Lisinski``

MŠ ``Vatroslav Lisinski``

Straše Pindžura 1/2, Beograd

 

Muzička škola „Vatroslav Lisinski” kroz obrazovno-vaspitni rad, kao i brojne projekte i koncerte predstavlja stožer u kulturnom životu opštine Čukarica.

www.lisinski.edu.rs

MŠ ``Stanković``

MŠ ``Stanković``

Kneza Miloša 1a, Beograd

 

Muzička škola “Stanković” je danas jedna od najboljih muzičkih škola u Srbiji, o čemu svedoče brojni nastupi učenika u zemlji i inostranstvu, kao i nagrade sa najprestižnijih domaćih i međunarodnih takmičenja.

msstankovic.edu.rs